Even voorstellen

Even voorstellen - Elwin

Hoi allemaal, mijn naam is Elwin en ik werk nu al drie jaar bij Sportservice Groep. Naast het lesgeven en het geven van de sportBSO, volg ik de opleiding tot onderwijsassistent en loop ik stage bij de Koningsbergerschool in Bergentheim. Ik vind het leuk om met de kinderen te sporten en te zien hoe vrolijk ze zijn bij het doen van alle leuke dingen. Het leukste vind ik dat je herkend wordt buiten de gymles om. Tijdens de sportBSO is het mooi als kinderen vragen om bepaalde spellen weer te doen die jij bedacht hebt. Het meest opvallende moment afgelopen week dat ik werd herkend door een leerling uit groep twee.

Mijn ideale werkdag is dat ik start met mijn werkzaamheden als onderwijsassistent in groep drie, vervolgens wat gymlessen geven en dan uiteindelijk naar de sportBSO waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven na een lange lesdag. Het geheim van een goede gymles of bijvoorbeeld een sportBSO is toch echt de voorbereiding. Zorgen dat je eerder bent dan de kinderen zodat je rustig alles kunt klaar zetten. Als de kinderen dan binnekomen, zien ze meteen wat we gaan doen!

In mijn vrije tijd kun je mij veel vinden op en rond het voetbalveld. Ik vind het leuk om zelf te voetballen, zowel op het veld als in de zaal. Mijn meest ideale vakantie is een vakantie naar een warm land, gezellig met vrienden.