Even voorstellen

Even voorstellen - Anne Jan

Hoi! Mijn naam is Anne Jan en ik werk nu sinds 1,5 jaar bij Sportservice Groep. Ik doe hier veel verschillende dingen; ik ben sporttrainer, voedingsconsulent, leefstijlcoach, ik geef gymles en verzorg ik de sportBSO bij verschillende kinderdagverblijven. Wat ik leuk vind in mijn werk is toch wel de afwisseling, het stimuleren van jong en oud om te bewegen, enthousiaste reacties van deelnemers, dat mensen plezier hebben en een voldaan gevoel als ze aan het bewegen zijn. Daarnaast zijn kinderen vaak erg enthousiast, spontaan en dit geeft heel veel energie. Naast de sportBSO geef ik ook training aan 55+ en hier doen ook twee dames van 80 en 84 jaar aan mee. Het is mooi om te zien hoe fanatiek en enthousiast ze zijn en dat ze veel plezier beleven aan het bewegen. Door de maatregelen van het COVID-19 virus, heb ik tijdelijk gewerkt in de noodopvang en het is mooi om te zien en horen dat de kinderen weer blij en enthousiast zijn als je binnenkomt en gelijk vragen of we vandaag gaan sporten of leuke spelletjes gaan doen.

Mijn ideale is een dag met afwisseling en het uitvoeren van een leuke, uitdagende sportles, waar de deelnemers plezier aan beleven en met veel voldoening weer naar huis gaan. Deelnemers moeten zich veilig en prettig voelen en uitgedaagd worden om op zijn/ haar eigen niveau te bewegen en zich te ontwikkelen. Plezier is hierin belangrijk. Mijn droom is één groot ‘sportparadijs’ met een fitnessruimte en verschillende sportmogelijkheden zoals voetbalveld, tennisbaan, schaatsbaan en een groot zwembad lijkt me wel gaaf!

In mijn vrije tijd doe ik graag krachttraining, kickboksen of wandelen. Daarnaast vind ik het ook leuk om voetbal te kijken, met vrienden en familie af te spreken, gezellig uit eten of zelf lekker koken.  Maar een leuke film of serie kijken vind ik af en toe ook heerlijk!  Mijn ideale vakantie is een vakantie samen met mijn vrouw in het buitenland. Een heerlijk zonnetje erbij, waar een leuke afwisseling is tussen enerzijds het strand, de zee en ontspanning, maar aan de andere kant ook genoeg actieve mogelijkheden zijn zoals het bezoeken van een leuke stad, de mooie natuur waar je kan fietsen of wandelen en een gym om te kunnen sporten.

Wat ik als laatste nog even zeggen wil is: ik wil zo veel mogelijk mensen stimuleren om te gaan en blijven sporten. Sport & bewegen is heel belangrijk en goed voor je gezondheid, het geeft je energie, maar ook veel gezelligheid, plezier, voldoening en het is ook goed voor de sociale contacten.

Kortom veel voordelen… dus geniet van het leven en blijf bewegen!