Ouderen Sport - Sportservice Groep

Samen | Buiten | Bewegen
meer dan alleen bewegen

Ouderen Sport

Samen met elkaar bewegen

Wat is het
Samen buiten bewegen is een project in verschillende gebieden om samen met een kleine groep buiten te gaan bewegen. Dit project is specifiek gericht op mensen van 55 jaar en ouder. Onder begeleiding van een ervaren trainer worden er sport-en beweegactiviteiten aangeboden. Dit is zo ingericht dat iedereen mee kan doen op zijn/haar eigen niveau. De trainer kan de oefeningen op elk moment aanpassen wanneer deze te makkelijk of te moeilijk zijn. Tijdens de training wordt op verschillende facetten getraind. Hierbij kunt u denken aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, balans en oog-handcoรถrdinatie. In overleg met de trainer is er veel mogelijk.

Het sporten bij dit project is altijd buiten. Vanaf een startlocatie lopen wij gezamenlijk naar de plek toe om te bewegen. Wanneer het weer het niet toelaat, dan zal dit tijdig met jullie gecommuniceerd worden.

Na afloop van de training sluit u met de groep af met een kopje koffie / thee. Natuurlijk is het belangrijk om fit en vitaal te blijven, maar het kopje koffie / thee is bij ons net zo belangrijk.

Waar is het
Op dit moment is samen buiten bewegen in Hardenberg. Hierbij wordt gestart bij het LOC+ in Hardenberg. Deze beweegactiviteit valt onder de Atletiekvereniging van Spurt ’88. In samenwerking wordt deze activiteit aangeboden.

Deelname
De prijzen voor de verschillende groepen zijn op te vragen via onderstaand mailadres. De beweegactiviteit valt onder Atletiekvereniging Spurt’88 en de contributie hiervoor is โ‚ฌ16 per maand., inclusief een kopje koffie of thee.

Wilt u deelnemen aan deze activiteit, dan kunt u zich aanmelden via: info@sportservice-groep.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Spurt’88.

Vragen
Heeft u naar aanleiding van deze tekst nog aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met Sportservice Groep via:

info@sportservice-groep.nl

– 06-86210143