Samen | Buiten | Bewegen

Ouderen Sport

Samen met elkaar bewegen

Wat is het
Samen buiten bewegen / Golden Sports zijn twee projecten in verschillende gebieden om samen met een kleine groep buiten te gaan bewegen. Dit project is specifiek gericht op mensen van 55 jaar en ouder. Onder begeleiding van een ervaren trainer worden er sport-en beweegactiviteiten aangeboden. Dit is zo ingericht dat iedereen mee kan doen op zijn/haar eigen niveau. De trainer kan de oefeningen op elk moment aanpassen wanneer deze te makkelijk of te moeilijk zijn. Tijdens de training wordt op verschillende facetten getraind. Hierbij kunt u denken aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, balans en oog-handcoördinatie. In overleg met de trainer is er veel mogelijk.

Het sporten bij dit project is altijd buiten. Vanaf een startlocatie lopen wij gezamenlijk naar de plek toe om te bewegen. Wanneer het weer het niet toelaat, dan zal dit tijdig met jullie gecommuniceerd worden.

Na afloop van de training sluit u met de groep af met een kopje koffie / thee. Natuurlijk is het belangrijk om fit en vitaal te blijven, maar het kopje koffie / thee is bij ons net zo belangrijk.

Waar is het
Op dit moment is Golden Sports in Hardenberg. Hierbij wordt gestart bij het LOC+ in Hardenberg.

Binnenkort starten wij met Golden Sports ook in Dalfsen. De verzamelplaats in Dalfsen is de Trefkoele. Naast het bewegen in Dalfsen, starten wij in september ook in Aalden met een groep om te bewegen. De startlocatie is Grandcafe LiBo.

Deelname
De prijzen voor de verschillende groepen zijn op te vragen via onderstaand mailadres. De eerste maand is altijd gratis. Zo kunt u proberen of het samen bewegen in de buitenlucht iets voor u is.

Wilt u deelnemen aan deze activiteit, dan kunt u zich aanmelden via: info@sportservice-groep.nl.

Vragen
Heeft u naar aanleiding van deze tekst nog aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met Sportservice Groep via:

info@sportservice-groep.nl

– 06-86210143