Vitaler door bewegen met sport als middel

SportBSO

SportBSO
Wekelijks organiseert Sportservice Groep in samenwerking met Welluswijs, Kinderwereld, de Dassenburcht, Eigenwijz, de Beestenboel en de Kindertuin de sportBSO. De sportBSO staat in het teken van bewegen en de leiding ligt in handen van een vakbekwame sportdocent(e).

Kinderen die al naar de BSO gaan, kunnen hier gebruik van maken. Ook is het mogelijk om je alleen aan te melden voor de sportBSO. Neem contact op met één van de organisaties en vraag hier naar de mogelijkheden.

Opzet
Na schooltijd krijgen de kinderen eerst drinken aangeboden om daarna al hun energie kwijt te raken bij de sportBSO. De activiteiten die worden gegeven zijn volledig bepaald op basis van het enthousiasme van de kinderen zelf. Denk bijvoorbeeld aan: zwerkbal (gebaseerd op Harry Potter), koningsvoetbal, indianentrefbal en speedminton. Allemaal bekende sporten met een twist, zodat het voor elk kind interessant is om mee te doen.

Meer informatie
Wilt u meer weten, of wilt u ook een sportBSO bij u op locatie?  Via deze pagina kunt u contact opnemen, maar u kunt zich ook aanmelden.