DION triathlon - Sportservice Groep

Zwemmen, fietsen en hardlopen

DION triathlon

Triathlon
Het organiseren van de Dion Triathlon Hardenberg is een mooie samenwerking van vier Hardenbergse sportverenigingen, Sportservice Groep en de Dion Groep. De organisatie krijgt ondersteuning van het bestuur van de Triathlon Vroomshoop, dat al jaren een begrip is op de triathlonkalender. De laatste editie van de Dion Triathlon is gehouden op 2 juli 2022. Het was een succes! Een geweldige middag, fantastisch weer en ruim 450 fanatieke sporters! Verschillende foto’s zijn gemaakt op de dag zelf! Neem gerust een kijkje in één van de albums.

Helaas staat de Dion Triathlon Hardenberg voor de zomer van 2023 niet op de planning. Wilt u meer weten hierover, neem dan een kijkje op de website: http://www.triathlonhardenberg.nl/ 

Aanmelden
Wilt u een volgende editie of voor een andere triatlon goed voorbereid zijn, u kunt zich aanmelden voor de trainingen van de triatlon. Heeft u vragen of wilt u zich aansluiten, dan kunt u contact opnemen met ons.

Vrijwilliger
Wil jij vrijwilliger zijn bij het leukste event van het jaar? Meld je dan nu aan en met jouw hulp kunnen wij de dag onvergetelijk maken voor de sporters en toeschouwers. Voor het aanmelden kun je een mailtje schrijven naar info@sportservice-groep.nl.

 

Er worden cookies gebruikt voor deze content.

Voorkeuren