Zwemmen, fietsen en hardlopen

DION triathlon

Triathlon
Het organiseren van de Dion Triathlon Hardenberg is een mooie samenwerking van vier Hardenbergse sportverenigingen, Sportservice Groep en de Dion Groep. De organisatie krijgt ondersteuning van het bestuur van de Triathlon Vroomshoop, dat al jaren een begrip is op de triathlonkalender. Dit jaar stond de Dion Triathlon gepland op 2 juli 2022. Het was een succes! Een geweldige middag, fantastisch weer en ruim 450 fanatieke sporters! Verschillende foto’s zijn gemaakt op de dag zelf! Neem gerust een kijkje in één van de albums.

Meer informatie
Voor meer informatie willen wij u graag wijzen op de volgende website: http://www.triathlonhardenberg.nl/ Inschrijven kan via deze link.

Aanmelden
Wilt u de volgende editie goed voorbereid zijn, u kunt zich aanmelden voor de trainingen van de triathlon. Heeft u vragen of wilt u zich aansluiten, dan kunt u contact opnemen met ons.

Vrijwilliger
Wil jij vrijwilliger zijn bij het leukste event van het jaar? Meld je dan nu aan en met jouw hulp kunnen wij de dag onvergetelijk maken voor de sporters en toeschouwers. Voor het aanmelden kun je een mailtje schrijven naar vrijwilligers@triathlonhardenberg.nl of ga naar de website van gewoonactief.nl.