Even voorstellen

Even voorstellen - Anke-Marrit

Hoi allemaal, mijn naam is Anke-Marrit en ik werk nu bijna twee jaar bij Sportservice Groep. De meeste van mijn collega’s staan voor de klas, maar ik ben betrokken bij een aantal projecten. Projecten zoals nijntje bewegen voor kinderen tot vier jaar en meer bewegen voor ouderen. Bij de meeste projecten ben ik vanaf de eerste gesprekken tot de evaluatie betrokken. Het is leuk om er vanaf het begin af aan bij te zijn, zo groei je steeds meer in het project. Daarnaast ben ik combinatiefunctionaris binnen de gemeente Hardenberg, werk ik als coördinator voor de regio Coevorden en mag ik me bezig houden met de communicatie van Sportservice Groep. Een hele uitdagende en afwisselende baan dus! Dat vind ik ook het leuke aan mijn baan, elke dag is anders.

Mijn ideale dag begint met een kopje koffie en een kort gesprek met mijn collega’s voor we de dag beginnen. Daarna even de mail bekijken en daarna een gesprek met verschillende partijen om te kijken of wij samen een project kunnen opzetten voor de inwoners. Vervolgens beginnen met het uitwerken van het project. ’s Middags bezig met een aantal coördinatietaken. De dag nog even afsluiten met een leuke post op sociale media en daarna weer richting huis. Een hele afwisselende dag dus. Daarna nog even sporten en dan is de dag compleet.

Mijn droom is dat alle mensen net zoals ik kunnen genieten van sporten. Dat ze zich er goed door voelen als het klaar is en dat het gezellig is tijdens het sporten. In mijn vrije tijd ga ik graag iets doen met vriendinnen, lekker op het terras zitten of een weekendje weg naar een stad in Nederland of in het buitenland. Mijn favoriete vakantie is toch wel een lastige, ik ga graag op wintersport maar een vakantie naar de zon is ook wel erg lekker.

Wat ik als laatste nog even zeggen wil is: geniet!