Even voorstellen

Even voorstellen - Janet

Hallo, mijn naam is Janet en ik werk sinds de oprichting van Sportservice Groep al hier, dit is nu al zo’n 6 jaar. Binnen Sportservice verzorg ik de administratie, dit omvat veel. Van facturen uitschrijven tot het accorderen van de uren van onze medewerkers. Mijn werk is heel veelzijdig en dat maakt het zo leuk. Zoals geschreven houd ik mij bezig met factureren, betalingen doen naar klanten en medewerkers, archiveren, accorderen van gewerkte uren etc. Ook vind ik het erg leuk om te werken in een team. Naast de 2 dagen die ik werk voor Sportservice heb ik een eigen schoonheidssalon, daar werk ik alleen. In een team werken is dan een welkome toevoeging. Als ik dit schrijf is het eind januari, ik fiets naar mijn werk en op de leuning van een bruggetje ‘land’ een ijsvogeltje. Zo bijzonder, prachtige kleuren heeft dat kleine vogeltje, daar kan ik van genieten.

Mijn ideale dag is een mooie lentedag, niet te warm, niet te koud. Wandelschoenen aan en genieten van de natuur. Mijn droom is om gezond oud te worden met Jan-Jaap en dan vaak met een camper op vakantie. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en fietsen, maar je kunt mij ook vinden in de tuin.

De meeste ideale vakantie is een vakantie waar wij gaan kamperen in een mooie natuur en met een lekker zonnetje. Het liefst dicht bij de zee en de temperatuur rond een graad of 26.

Wat ik als laatste nog even zeggen wil is: ik ben er trots op wat Jan-Jaap en Gert in korte tijd van Sportservice Groep hebben gemaakt.