Even voorstellen

Even voorstellen - Thijs

Mijn naam is Thijs en ik doe de Calo in Zwolle. Vanaf september van dit jaar loop ik stage bij Sportservice Groep. Ik geniet ervan wanneer ik zie dat kinderen iets nieuws leren en dit zelf ook door hebben. Daar wordt de leerling vrolijk van, maar ik vind het zelf ook leuk om te zien. Het meest opvallende moment van afgelopen week was, dat door een kleine tip van mijn stagebegeleider de les zoveel beter gaat lopen! Mijn meest ideale dag is: wakker worden om 7 uur, klaarmaken voor de stagedag en vanaf 8:00 uur op school lessen geven tot 14:30. Hierna nog even evalueren en voorbereiden voor de volgende dagen tot 16:00 uur. Wanneer dit afgerond is thuis nog even genieten van de rust! Een hele dag vol gymlessen dus.  

Het geheim van een goede gymles is om vanuit een goede en veilige sfeer, beter te leren bewegen met elkaar. Mijn droom is dan ook om een goede en geliefde docent te worden die kan waarborgen een veilige sfeer te creëren.  

In mijn vrije tijd kun je mij vinden op de voetbalvelden bij OZC in Ommen. In het weekend ga ik graag een biertje drinken met vrienden of een activiteit doen. De meest ideale vakantie is een vakantie waarin je niks doet afgewisseld met leuke dingen. Hier mag een lekker weertje natuurlijk niet ontbreken, een graad of 30 met zon!