Even voorstellen

Even voorstellen - Patrick

Vanaf begin dit jaar loop ik stage bij Sportservice Groep en mag ik met Ronald stagelopen in de gymles. Ik volg de opleiding sport & bewegen. Je kunt mij op verschillende scholen vinden op maandag, dinsdag en donderdag. Ik vind het erg leuk om de kinderen te enthousiasmeren om te sporten en dat ze fanatiek mee doen met de gymles. Wat mij meteen de eerste les opgevallen is, is dat de kinderen ook naar mij toe kwamen om vragen te stellen. Terwijl ze mij nog maar net 10 minuten kennen! Het meest opvallende moment van afgelopen week was toch wel dat iemand zijn vinger in zijn neus deed en daar een snotje aan had zitten en met die vinger naar iedereen toe ging om dat te laten zien, haha.  

Mijn meest ideale dag is dat de kinderen leuk meedoen met de gymles en dat de gymles goed loopt. Hierbij is een goede voorbereiding het halve werk! Mijn droom is om mijn stage goed af te ronden en daarna een vervolgopleiding te kiezen die goed bij mij past.  

Naast mijn opleiding vind ik het leuk om te gamen of te voetballen. Daarnaast zou ik nog graag een rondreis door Canada willen maken. Maar eerst wil ik dit jaar afronden met een goed cijfer!