Even voorstellen

Even voorstellen - Anne

Mijn naam is Anne ik loop dit jaar stage bij Sportservice Groep. Dit doe ik vanuit mijn opleiding Leisure & Event Management en daarnaast heb ik de minors Sportmanagement 1&2 gevolgd. Dit jaar ga ik mij vooral bezighouden met leefstijl en wat dat doet met de mensen. Dit vind ik een interessant onderwerp om mij mee bezig te houden en ik kijk dan ook erg uit naar dit jaar. Het leukste wat ik tijdens mijn opleiding heb mogen doen is het organiseren van grote events. Wanneer alles staat zoals je van tevoren besproken hebt en er veel mensen op afkomen, geeft dit een goed gevoel!  

Mijn droom is om na deze stage, af te studeren en een HBO-diploma op zak te hebben! En natuurlijk om uiteindelijk een leuke baan te vinden in het de Leisure & Sport branche. Op dit moment ben ik naast mijn stage ook druk bezig met krachttraining en kun je mij wel vier keer per week in de sportschool vinden. Daarnaast vind ik het gezellig om met vrienden een drankje te doen in de stad of gezellig op de bank een serie te kijken.   

Wat ik nog even zeggen wil: ik heb zin in dit jaar om veel te mogen leren tijdens mijn stage en mezelf nog verder te ontwikkelen!