Even voorstellen

Even voorstellen - Kirsten

Mijn naam is Kirsten en ik werk sinds augustus 2019 bij Sportservice Groep. Daarbij geef ik gymles op verschillende scholen. Ik vind het leuk om te zien dat kinderen groeien binnen het jaar en proberen om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat als het niet lukt, de kinderen elkaar helpen. Hoe leuk is het als de kinderen de zaal binnenkomen rennen voor een groepsknuffel, mijn dag is dan al goed begonnen.

Mijn meest ideale dag is in alle rust de zaal inrichten voor de dag. Met veel afwisselende activiteiten zodat de kinderen uitgedaagd worden. Tijdens de lunch gezellig met collega’s kletsen en ondertussen komende de andere groepen voorzichtig langs om te vragen wat ze kunnen verwachten in de gymles van na de pauze. Daarna vol enthousiasme starten met het tweede gedeelte van de dag. Een praatje voor de les begint en dan aan de slag. De werkdag afsluiten met een kopje thee of koffie met de collega’s en dan op naar huis. Voor de toekomst zou ik graag met digitale software willen werken in de gymles. Zo kun je goed inspelen op de digitale wereld van nu.

Daarnaast vind ik het leuk om te voetballen, af te spreken met vrienden en natuurlijk mag Netflix niet ontbreken ik houd van skiën in de winter. Elk jaar geef ik skiles aan kinderen van verschillende leeftijden. In de zomer zoek ik graag het avontuur op, maar dit doe ik graag in combinatie met de zon. Het lopen van een huttentocht in Oostenrijk of Italië is dan de perfecte combinatie.

Als laatste wil ik nog even zeggen: leren doe je met vallen en opstaan. Geniet van elke dag!