Even voorstellen

Even voorstellen - Astrid

Mijn naam is Astrid en ik werk nog niet zo lang bij Sportservice Groep. Sinds vorig jaar geef ik gymles op een basisschool in Geesbrug. Ik vind het leuk om contact te leggen met de kinderen en ze nieuwe dingen te laten ontdekken. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik na één week lesgeven al werd herkend door één van mijn leerlingen en dat terwijl ik in een andere plaats was. Mijn ultieme dag zou zijn dat ik de dag lekker rustig kan beginnen en niet op de klok te hoeven kijken. Lekker wat eten en dan met een goed boek in de zon. Daarna lekker een uurtje sporten en spelen met mijn zoontje.

Het leukste aan het geven van gymles vind ik enthousiast de gymles overbrengen zodat de leerlingen gemotiveerd zijn om te beginnen. En ik hoop dat ik dit nog heel lang kan en mag blijven doen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het lezen of doe ik fanatiek mee aan groepslessen die de sportschool aanbiedt.

Als ik op vakantie ga, dan heb ik het liefst een luie vakantie waar ik niks moet en alles mag. Af en toe wat ondernemen, maar ook lekker met een boek erbij.