Even voorstellen

Even voorstellen - Giel

Mijn naam is Giel en afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij Sportservice Groep. Dit vind ik ook leuk, dat ik verschillende taken en opdrachten kan en mag uitvoeren. Zo ben ik bezig geweest met het ondersteunen met het nieuwe CRM systeem, het geven van gymlessen en het geven van Sport BSO. Erg divers dus! Sinds dit jaar ben ik hier aan het werk en doe ik een aantal verschillende dingen zoals gymlessen, de sportBSO en beweegfeestjes.

Het leukste van mijn werk is de reactie van de kinderen als je met een nieuw spel of nieuwe oefening komt. Met een goede voorbereiding en goede uitleg heb je de basis voor een goede sportBSO al staan. Ik hoop dat ik de komende tijd dit nog mag blijven doen. Dat ik met plezier de dingen mag doen die ik leuk vind.

Naast mijn werkzaamheden kun je mij vaak vinden op het voetbalveld. Mijn vrije tijd vul ik dan ook graag in met voetbal gerelateerde dingen. Ik geef training aan de jeugd en ’s middags sta ik graag zelf op het veld om een potje te voetballen. De dag daarna afsluiten met vrienden tot in de late uurtjes. Zo zou je mijn ‘perfecte’ dag toch wel kunnen omschrijven. Met de backpack op de rug op zoek naar wat eten is dan ook wel de perfecte vakantie voor mij.

Wat ik als laatste nog even zeggen wil is: tot snel!