Even voorstellen

Even voorstellen - Gert

 

Hallo allemaal,

Ik ben Gert Swankhuisen en samen met Jan-Jaap Boessenkool ben ik oprichter van de Sportservice Groep. Wij kennen elkaar via de volleybalvereniging Kangeroe. Jan-Jaap was trainer en ik was/ben speler en bestuurslid. De motivatie om de Sportservice Groep te beginnen kwam voort uit het feit dat wij zagen welke mogelijkheden sport biedt op het gebied van vitaliteit.

Binnen de Sportservice Groep  houd ik mij bezig met van alles en nog wat, maar met name met de back-office. Dat houdt in dat ik samen met Janet de administratie doe, waaronder financiën en personeel. Daarnaast behartig ik de facilitaire zaken, waaronder ICT en beheer. Jan-Jaap is meer gefocust  op de front-office. Hij onderhoudt met name klantcontacten in de breedste zin van het woord. Wat het zo leuk maakt is de afwisseling, de zelfstandigheid, de energieke mensen, die allemaal affiniteit  met sport hebben. En hoe leuk is het als een  schoolkind een foto draagt van zijn gymleraar, onze vakdocent! En onlangs hebben wij een akkoord bereikt met de Sportservice Overijssel.  Een nieuwe mijlpaal!

Mijn ideale dag ziet er als volgt uit: eerst een wandeling, liefst met honden. Om 9.15 uur aansluiten op kantoor en aan de slag gaan met 1001 dingen. En dan ’s avonds lekker aanrommelen. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met volleybal, knutsel ik graag aan technische zaken en trek ik er graag op uit met de camper. Ook hou ik van motorrijden.

Mijn droom is dat wij als Sportservice Groep  op de één of andere manier betrokken zijn bij alle sport gerelateerde zaken in de regio.

Met elkaar kunnen we trots zijn op wat de Sportservice Groep tot nu toe heeft bereikt!