(Sport) Verenigingsondersteuning - Sportservice Groep

Waarmee kunnen wij je helpen?

Misschien heb je ons wel gezien tijdens het Sportcafé of ken je ons door gymlessen van je zoon of dochter. Hoe je ons kent, maakt natuurlijk niet uit. Graag helpen wij verenigingen om een goede vereniging te blijven!

Heb jij ondersteuning nodig voor het leveren van kader, het opleiden van kader of willen jullie meer maatschappelijk betrokken zijn (project: maatschappelijke diensttijd)? Graag gaan wij in gesprek om te bespreken waar jullie tegenaan lopen en hoe wij kunnen helpen. Hebben jullie een andere vraag, ook dan kun je natuurlijk contact zoeken! Wij denken graag mee.

Hieronder een korte uitleg van de verschillende onderwerpen.

Leveren van kader

Er zijn specialisten in dienst bij Sportservice Groep die de trainingen bij de vereniging kunnen verzorgen. Dit kunnen team trainingen zijn maar bijvoorbeeld ook als coördinator circuit training. Heeft jouw vereniging te kort aan trainers en kunnen jullie hierbij wel wat ondersteuning gebruiken?

Opleiden van kader

Ook zijn er specialisten in dienst die bezig zijn met het opleiden van trainers. Dit noemen wij de Club Kader Coach (CKC). De CKC gaat bezig met trainers om ze te begeleiden. De CKC probeert de trainers handige tips en tricks te geven om tot betere/andere begeleiding van (jeugd) leden te komen.

Maatschappelijke diensttijd

Jongeren krijgen hier de kans om maatschappelijk meer betrokken te raken. Ze kunnen binnen het Maatschappelijke Dienst Tijd-traject bijvoorbeeld een stage lopen bij hun vereniging waarvoor ze ook een vergoeding ontvangen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor cursussen. Voor meer informatie kun je naar deze website gaan. 

Heb je een vraag, dan kun je het onderstaande formulier invullen. Wij zullen daarna contact opnemen om met elkaar in gesprek te gaan.

 

 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Over welke onderwerpen kom je graag met ons in contact: *