Net als piet over de daken lopen, cadeautjes door de schoorsteen gooien of springen van dak naar dak? Geef je dan snel op!

Pietengym

Helaas hebben wij moeten besluiten om de pietengym niet door te laten gaan op 1 december ๐Ÿ˜ข Door de maatregelen en de oplopende cijfers, zijn wij voorzichtig met het mengen van verschillende scholen en klassen. De ouder(s)/verzorger(s) van kinderen die zich hebben aangemeld, hebben van ons al een mail ontvangen. Wij vinden dit ontzettend jammer, maar wij hopen er volgend jaar weer een groot feest van te maken! Hopelijk tot dan ๐Ÿ‘‹
———————————————————————————————–
Het is weer bijna zover! De sint en zijn pieten zijn (bijna) weer in het land ๐Ÿ˜Š

Daarbij mag pietengym natuurlijk niet ontbreken! Wil jij net als piet balanceren over de daken, cadeautjes in de schoorsteen gooien, op de daken klimmen en van dak naar dak springen? Geef je dan snel op voor de pietengym van Sportservice Groep, in Hardenberg.

Je kunt je aanmelden voor een tijdsblok naar keuze. De volgende tijdsblokken zijn beschikbaar:
* 13:00 โ€“ 14:00 uur
* 14:15 โ€“ 15:15 uur
* 15:30 โ€“ 16:30 uur

In elk blok is er maar een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op voor hij vol is!

Informatie:
* Voor wie: groep 1 tot en met 5
* Waar: Gymzaal de Kamp, Doctor Albert Schweitzerlaan 1, 7772 EA Hardenberg
* Wanneer: 1 december 2021
* Kosten: โ‚ฌ3

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en houden ons aan de gestelde voorwaarden om een (sport)evenement te organiseren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via: g.nijzink@sportservice-groep.nl of via 06-82610143.

De flyer voor deze activiteit kun je ook meteen als kleurplaat gebruiken! Kleur piet in en neem hem mee naar de pietengym! Vergeet je naam er niet bij op te zetten, dan weet sinterklaas dat jij er bent geweest.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer activiteiten