Even voorstellen

Even voorstellen - Derian

Mijn naam is Derian en ik werk nu ongeveer 2.5 jaar bij Sportservice Groep. Het leukste aan mijn baan vind ik dat de kinderen lekker bewegen en de hele dag met sport bezig zijn. De fantasie van de kinderen is geweldig. Het is natuurlijk leuk dat je waardering krijgt van de kinderen of dat kinderen vertellen dat ze jouw gymlessen leuk vinden. Het geheim van een goede gymles is aanvoelen waar de kinderen zin in hebben en wat zij nodig hebben. Wanneer je zelf enthousiast voor de groep staat en de kinderen dat ook zijn, kun je een goede gymles neerzetten.

Op dit moment volg ik naast mijn werk ook de opleiding tot onderwijsassistent. Deze afwisseling vind ik leuk en ik wil na het afronden van mijn studie ook graag in deze sector gaan werken. Ik vind het vooral leuk om gewoon lekker met kinderen te werken. De BBL opleiding onderwijsassistent kwam toen op mijn pad en daar hoefde ik eigenlijk niet over na te denken. Ik was gelijk enthousiast. Het leek mij vooral leuk om de kinderen te helpen bij hun ontwikkeling op erg jonge leeftijd. Ik geef nu ook SportBSO en dit sluit er eigenlijk wel heel mooi bij aan. Naast het sporten ben ik nu dus ook bezig om gewoon op de opvang te werken. Mijn ideale plaatje is om dit te gaan combineren.

Naast deze werkzaamheden vind ik het leuk om te voetballen, maar ga ik ook graag op pad met mijn vrienden, familie en mijn vriendin. Wanneer ik denk aan vakantie dan ga ik het liefst naar een warm land met mooi weer. Veel dingen bekijken, maar ook lekker aan het zwembad liggen. Ook binnen mijn vakantie zoek ik graag de afwisseling op.

Wat ik als laatste nog even zeggen wil is: het is voor kinderen heel erg belangrijk om in beweging te zijn en te blijven. Kinderen zitten veel achter een computer, tablet of telefoon en worden niet altijd genoeg gestimuleerd om buiten te spelen en te bewegen. Maak de kinderen weer enthousiast om buiten te gaan spelen, dit is goed voor ze!