Even voorstellen

Even voorstellen - Esmee

Hoi allemaal, mijn naam is Esmee en ik loop sinds begin van dit schooljaar stage bij Sportservice Groep. Ik volg de opleiding sport en bewegen. Ik vind het leuk om veel met de kinderen bezig te zijn en ik ben zelf ook gek op sporten. De combinatie van deze twee maakt dat ik het geven van gymles zo leuk vindt. Het leukste dat ik tot nu toe meegemaakt heb, is dat de kinderen je echt leuk gaan vinden. Dit laten ze zien door bij binnenkomt je meteen een knuffel te geven. Een tijdje terug kon ik niet naar de gymles omdat ik mijn enkelbanden had ingescheurd. Van mijn stagebegeleider hoorde ik dat de kinderen mijn toen wel misten. Dit is altijd leuk om te horen! Het geheim van een goede gymles is toch wel: een goede voorbereiding is het halve werk.

Mijn meest ideale (stage)dag ziet er als volgt uit: een leuk spel spelen en dat iedere klas leuk en fanatiek meedoet. Buiten mijn stage is de meest ideale dag dat ik op zaterdag begin met een wedstrijd coachen bij mijn team: MO17-1. Na het coachen sta ik graag zelf op het veld met mijn eigen team. Na een dag vol sport, kan de derde helft toch niet ontbreken haha. Dus die hoort ook bij mijn ideale dag. Mijn droom is om ooit op hoog niveau een team te mogen trainen.

Naast dat ik gek ben op sporten, vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en een drankje te doen in de stad. Mijn leukste vakantie? Dat is een goede vraag. Ik kan niet kiezen tussen de wintersport of een all inclusive naar Turkije. Het liefste doe ik het allebei!