Aanmeldpagina vervolgtraject GLI - Sportservice Groep

Samen blijven sporten! Doe jij ook mee?

Samen blijven sporten

Nog geen sport gevonden die bij jou past na het GLI-beweegtraject? Sport verder onder begeleiding van Sportservice Groep met anderen die dit traject ook hebben gedaan!

Na 8 weken is het een uitdaging om al te vinden wat bij je past. Daarnaast heb je mededeelnemers ontmoet die hetzelfde traject zijn aangegaan en is het fijn om elkaar hierin te blijven motiveren. Daarom wil Sportservice Groep deze groepen een jaar lang verder begeleiden in het sporten.

Beweeglessen

Er wordt 1x per week samen met een beweegcoach gesport. De beweegcoach zal verschillende manieren van bewegen introduceren en ervoor zorgen dat je lekker wordt uitgedaagd tijdens de lessen. Hierbij komen kracht en conditionele oefeningen kijken. Het is met name de bedoeling dat er in de buitenlucht wordt getraind, omdat dit erg goed is voor lichaam en geest. De beweeglessen zullen ongeveer โ‚ฌ15 per maand gaan kosten.

Lijkt jou dit wat? Meld je dan aan!

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Let op: als er genoeg aanmeldingen zijn, dan kan er een groep gestart worden. Wanneer dit zover is, dan zal je een mail van ons ontvangen met de juiste informatie.

Heb je nog vragen, mail dan naar: info@sportservice-groep.nl of bel naar: 06-86210143.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Geslacht *

Op welke momenten zou u een uur kunnen sporten/bewegen? *